ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υποστήριξη για κάποιο από τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τα προϊόντα της TONER4U και πιο συγκεκριμένα όλα τα συμβατά αναλώσιμα συνοδεύονται από εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς.


Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, έρχεστε σε επαφή το συντομότερο δυνατό με την εταιρίας μας όπου οι εκπρόσωποι θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα.

  Εφόσον κληθείτε να επιστρέψετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν στην εταιρία μας, αυτό θα το κάνετε μέσω της ELTA COURIER και με δική μας χρέωση, έχοντας προβεί σε σωστή συσκευασία του προϊόντος που επιστρέφετε.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης της αγοράς του.

 

Η εγγύηση δεν καλύπτει τις περιπτώσεις μη κανονικής μεταφοράς, χρησιμοποίησης ή φύλαξης όπως και για αναλώσιμα χρησιμοποιημένα πάνω από το 50% από το δυναμικό εγγυημένο από τον παρασκευαστή.

 

Οι επιστροφές κλειστών προϊόντων πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας, εφόσον εμπίπτουν στα χρονικά διαστήματα εγγυήσεως που αναφέρονται παραπάνω, και με χρέωση του εκάστοτε πελάτη.

 
 
 
 

Το ποσοστό μη καλής λειτουργίας των αναλωσίμων δεν ξεπερνά το 1.5%

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την χρήση των αναλωσίμων μας, καλέστε μας άμεσα στο 2108088679 ( 9:00 – 15:00 καθημερινές).